logosmall.jpg (3443 bytes) Uw partner in ICT oplossingen

Hoofdpagina
Wat wij doen
  Advies
  Projectleiding
  Architecturen
  Engineering
  Detachering
  Audit
  Analyse
  Opleiding
Oplossingen
Referenties
Zo kunt u ons bereiken
  Adres
  Informatie Aanvragen
  Ondersteuning Aanvragen
Wie zijn wij
  Profiel
  Naam
  Achtergrond

Profiel

Psiax B.V. is een onafhankelijk advies- en engineeringbureau dat gespecialiseerd is in het toepassen van informatie- en communicatietechnologie voor ondernemingen en instellingen. In dit vakgebied verzorgen wij het gehele traject van strategische en tactische consultancy tot en met de concrete engineering, realisatie en integratie van ICT infrastructuren binnen uw organisatie.
Wij zien een ontwikkeling in de ICT die al enige tijd gaande is. Naast veranderingen in onze maatschappij en organisaties volgen ook de technologische veranderingen elkaar steeds sneller op. Voor veel organisaties is het van belang om hier snel op in te spelen. Door deze ontwikkeling neemt de noodzaak tot professionalisering toe. Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan openheid en duidelijkheid. Dit kan alleen gegeven worden door mensen met de nodige kennis en ervaring in hun vakgebied. Kennis en ervaring zijn een vereiste, zodat doelstellingen beter kunnen worden geformuleerd en gerealiseerd. Selectie- en implementatietrajecten kunnen helder en meetbaar gemaakt worden, kunnen sneller, met minder kosten en met een goede kwaliteit.
Wij geloven in het bieden van oplossingen door de details te kennen en daarvoor is kennis nodig. Psiax is een kennisbedrijf en zal daarom continue investeren in kennis. Zodat wij instaat zijn om de bruggen voor u te slaan.


Psiax 2001-2012,  Copyright/Disclaimer